کشف طعمها و غذاهای خوشمزه شهر بنارس
این غذاهای محلی نه تنها فرهنگ غنی واراناسی را منعکس میکنند، بلکه تجربهای فراموشنشدنی از طعمهای متنوع هند را برای گردشگران فراهم میآورند.
کچوری صبزی (Kachori Sabzi)
یکی از غذاهای محبوب شهر واراناسی، کچوری صبزی است که یک صبحانه سنتی هندی به شمار میرود. این غذا از نانهای سرخشده (کچوری) تهیه میشود که با خورشت عدس و سبزیجات تند سرو میگردد. طعم تند و لذیذ این غذا، آن را به یکی از محبوبترین خوراکها در میان مردم محلی و گردشگران تبدیل کرده است.
تامبولی (Tamatar Chaat)
تامبولی یک چات خوشمزه و خوشعطر است که در خیابانهای واراناسی سرو میشود. این غذا از گوجهفرنگی، ادویههای هندی و حبوبات تهیه میشود و با ماست و چاشنیهای مختلف ترکیب میشود. تامبولی با طعم تند و شیرین خود یک تجربه غذایی منحصربهفرد است.
مالایو (Malaiyo)
یک دسر سنتی در شهر بنارس که به ویژه در فصل زمستان محبوب است. مالایو از شیر تازه تهیه میشود و به شکل یک فوم خامهای سبک و لطیف سرو میگردد. این دسر با عطر و طعم گلاب و هل تزئین شده و معمولاً با پسته و بادام خردشده سرو میشود.
بهانگ لاسی (Bhang Lassi)
بهانگ لاسی نوعی نوشیدنی سنتی شهر بنارس است که از ماست و بهانگ (برگهای گیاه کانابیس) تهیه میشود. این نوشیدنی مخصوصاً در جشنوارههای مذهبی مانند هولی بسیار محبوب است. لاسی به دلیل طعم خنک و دلپذیرش، یک نوشیدنی پرطرفدار در میان مردم محلی و گردشگران است
چورا مطر (Chura Matar)
چورا مطر یک غذای سبک و خوشمزه از برنج پفکرده و نخود سبز است که با ادویههای خاص هندی مانند زیره و گشنیز ترکیب میشود. این غذا بهطور خاص در زمستان سرو میشود و با طعم خاص خود یکی از غذاهای خیابانی محبوب در واراناسی به شمار میرود.
رابری جالِبی (Rabri Jalebi)
رابری جالِبی یکی از محبوبترین دسرهای واراناسی است. جالِبی یک شیرینی سرخشده و شربتی است که با رابری، که یک نوع خامه شیرین و غلیظ هندی است، سرو میشود. ترکیب شیرین و ترد جالِبی با رابری خامهای، این دسر را به یکی از لذیذترین انتخابهای گردشگران تبدیل کرده است.