غذاهای محلی که باید امتحان کنید
ساحل تارکارلی نه تنها برای زیباییهای طبیعیاش معروف است، بلکه غذاهای محلی نیز از جذابیتهای این منطقه به شمار میروند. غذاهای دریایی تازه و طعمهای تند مالوانی از جمله خوراکیهایی هستند که حتماً باید امتحان کنید.
ماهی تندوری مالوانی (Malvani Tandoori Fish)
ماهی تندوری یکی از محبوبترین غذاهای دریایی است که با ادویههای محلی و روی آتش ذغالی تهیه میشود. این غذای خوشمزه و تند تجربهای بینظیر از طعمهای محلی خواهد بود.
کاری ماهی مالوانی
کاری ماهی مالوانی با ترکیبی از ادویههای محلی، شیر نارگیل و ماهی تازه تهیه میشود و یکی از غذاهای اصیل منطقه است که طعمی لذیذ و بینظیر دارد.
سول کادی (Sol Kadhi)
سول کادی یک نوشیدنی خنک و محبوب است که از نارگیل و تمر هندی تهیه میشود. این نوشیدنی که با چاشنیهای محلی مزهدار شده است، به عنوان یک خنککننده عالی پس از غذا، مخصوصاً پس از غذاهای تند مالوانی سرو میشود و به هضم غذا کمک میکند.
بمبل فیش فرای (Bombil/Bombay Duck Fry)
بمبل فیش فرای یا Bombay Duck Fry یک غذای دریایی دیگر است که در سواحل ماهاراشترا، به ویژه در تارکارلی، بسیار محبوب است. این ماهی با آرد نخود و ادویههای محلی پوشانده و سپس سرخ میشود. بمبل فیش با طعم تند و تردش یکی از خوراکیهای پرطرفدار برای دوستداران غذاهای دریایی است.